Maasgouw DS1- Rapiditas1

Doordat vorige week Jennifer uitviel in de wedstrijd, met een afgescheurde achilluspees en Loes en Miny nog altijd geblesseerd zijn, hielpen ook deze week weer Marjo, Danique en Anne van de A1 ons uit, zodat we genoeg wissels hadden. De afgelopen 2 wedstrijden hadden we gewonnen van Rapiditas, dus we gingen vol vertrouwen de wedstrijd in.

Lees meer...

Zaterdagavond moesten we al op tijd vertrekken naar Nederweert om daar voor de derde keer te spelen tegen de dames van Merefeldia. Het werd tijd om deze keer de winst voor óns mee naar huis te nemen!

Lees meer...

Afgelopen zondag reden we met 3 auto's naar Nederweert om de wedstrijd te spelen tegen Rapiditas. Eenmaal aangekomen bij de sporthal, was het er verdacht stil...

Lees meer...

Deze wedstrijd speelde een aantal van onze teamleden tegen hun oud trainer Rob Vogels, een extra motivatie dus om deze pot te winnen!

Lees meer...

We beginnen de wedstrijd met 7 personen van ons eigen team en 5 speelsters die normaal recreatief spelen. Dit omdat verschillende teamleden van ons geblesseerd zijn. We zijn deze dames daarvoor ook heel dankbaar dat ze ons de komende tijd willen uithelpen, totdat we zelf weer op volle sterkte zijn.

Lees meer...