Alles wat je moet weten over Handbal Extra bij Handbal Vereniging Maasgouw

Dat handbal leuk is weten we allemaal. Maar handbal is ook bijzonder geschikt voor mensen met een (lichte) beperking, die graag in teamverband willen sporten.

Handbal Vereniging Maasgouw is in 2014 begonnen met een Handbal Extra team (X-team).

We zijn woensdag 27 Augustus 2014 gestart met de eerste training met een aantal kinderen tussen de 11 en 16 jaar. Trainingen zijn elke woensdag van 18:30 tot 19:30 in de Andreashal te Maasbracht (Adres: Europaplein 7).

Heb je belangstelling, kom dan gerust eens kijken of meedoen bij de trainingen. Bij HV Maasgouw mag je so-wie-so 4 keer gratis meetrainen om te kijken of het handbal je bevalt.

We zijn van plan een keer per maand wedstrijden te spelen tegen andere teams.

Voor nog meer info klik hier Handbal Extra

Contact: